Arie Bonnink, 1e Erelid volleybalvereniging Tornax

Dinsdag 14 mei ’24 werd Arie Bonnink benoemd tot erelid van volleybalvereniging Tornax, als waardering voor zijn grote inzet voor de vereniging. Twee jaar na de oprichting van Tornax in 1970 gingen zijn dochters volleyballen en raakte Arie betrokken bij de vereniging. Eerst als ouder en niet veel later ging hij zelf ook volleyballen bij zowel de heren-recreanten als in de heren-competitie. 17 jaar was hij lid van het bestuur en 43 jaar scheidsrechter binnen de vereniging. Vele seniorleden hebben van hem nog training gehad bij de mini’s of de jeugd. De laatste jaren was Arie actief als materiaalman en zorgde ervoor dat de beachvelden er goed bij lagen. 

“Arie heeft heel veel voor Tornax gedaan en we konden altijd een beroep op hem doen”, memoreerde voorzitter Ineke Nijen Es tijdens de ALV. Voor de vereniging voldoende redenen om hem te benoemen als ere-lid. 

Jubilarissen

Tijdens de ALV werden ook Erik Wessels en Nynke Bultman gehuldigd voor een vijfentwintig jarig lidmaatschap met een oorkonde en bos bloemen. Daarnaast waren er drie scheidsrechters die gehuldigd werden. Dick Marsman, 40 jaar en Gert Hans en Ineke Nijen Es, beide 25 jaar. Voor deze bijdrage aan de vereniging kregen zij een bondsspeld van de Nevobo en ook een bos bloemen.