SPONSOREN

Maak kennis met onze sponsoren

Unknown-2
Shirt sponsor Dames 1
Je voelt je gezond en stralend maar als je in de spiegel kijkt zie je dit niet altijd terug in je gezicht. Ouder worden vind je helemaal niet erg maar dat je er ouder uit ziet dan hoe je je voelt vindt je toch wel jammer. Herken je dit?
Maak kennis met deze sponsor
Sturris
Shirt sponsor Meiden A
Loonwerk, grondverzet, sloopwerk, bestratingen maar ook voor het brengen van grof vuil ben je hier altijd aan het beste adres. 
Maak kennis met deze sponsor
Bronkhorst
Shirt Sponsor 
Recreanten MIX

Bronkhorst High-Tech B.V. is een toonaangevende fabrikant van massaflow- en drukmeters / regelaars voor gassen en vloeistoffen. De wereldwijde Bronkhorst organisatie heeft haar hoofdkantoor in Ruurlo.

Maak kennis met deze sponsor
Decorsign
Website ondersteuning

Complete ICT oplossingen vanuit het hart van de Achterhoek, Ruurlo (Berkelland ). Of het nu gaat om systeembeheer, werkplekbeheer of ad-hoc ondersteuning op locatie. Decorsign ontzorgt je ict omgeving. 

Maak kennis met deze sponsor

Balsponsoren

  • BB Techniek
  • Rijwielhandel Hofstede
  • Bloemen Groot Jebbink
  • Eef Marsman
  • Gerrit Vriezen
dtchdigitals-logo-black-RGB
Shirt sponsor Heren 1
Als digital marketingbureau is Dtch. Digitals dé businesspartner voor bedrijven die willen groeien. Met 80 collega's wordt er vanuit de kantoren in Borne (NL) en Gronau (DE) gewerkt aan de groei van ruim 350 bedrijven. Benieuwd hoe jouw bedrijf er online voor staat? Vraag dan de gratis quickscan aan.
Maak kennis met deze sponsor
van zeeburg
Shirt sponsor Meiden B

Wilt u betaalbaar ongestoord wonen in een prachtige omgeving, dan bent u bij de makelaars van Van Zeeburg Luimes & Lebbink aan het juiste adres. Ze werken vanuit Vorden, Hengelo Gld en Zelhem, en kennen de markt in de Achterhoek als geen ander.

Maak kennis met deze sponsor
Sven voor ogen
Sponsor voor onze vrijwilligers

Goed zien is meer dan alleen de mooiste bril of de beste lenzen. Goed zien begint bij de gezondheid van je ogen. En dit begrijpen ze bij Sven voor ogen als geen ander.

Maak kennis met deze sponsor
Instersport
Ondersteuning bij de aanschaf van onze wedstrijdkleding

Intersport Bols is het adres voor alle sporters. Voor zowel schoenen, kleding en accessoires voor alle sporten ben je hier aan het juiste adres. 

Maak kennis met deze sponsor
31ee20ad-0684-45f1-8859-c185c997846b_thumb1024
Shirt sponsor Dames 2

De gebroeders Fons en Hans Wolters heten u graag welkom. Hier vindt u een mooie collectie occasions van allerlei merken in de showroom en het occasionplein tegenover de showroom. Ook kunt u bij Wolters & Wolters terecht voor onderhoud van alle merken zowel nieuw als jong gebruikt en bedrijfswagens. Auto huren? Wolters en Wolters is aangesloten bij AutoHopper, hierdoor kunt u voor een redelijk bedrag een auto tot uw beschikking hebben.

Maak kennis met deze sponsor
Keuenen
Kleding sponsor mini's

Iedere dag doen ze hun uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. De passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten. Iedere dag staat het deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Maak kennis met deze sponsor
Rabobank
Ondersteuning in verzekeringen en bankzaken

De Rabobank is een bank zonder aandeelhouders. Dat is het idee van de coöperatie. Je kunt bij ze terecht voor al je dagelijkse bankzaken.

Maak kennis met deze sponsor
Cafe-Restaurant-De-Tapperij-WhatsApp-Image-2020-07-16-at-12-48-42
Bijdrage aan de jaarvergadering
Kwaliteit, gastvrijheid en natuurlijk gezelligheid!
Maak kennis met deze sponsor

Maak kennis met onze adverteerders

logo

Overige sponsoren