LID WORDEN

Lid worden? 3x gratis meetrainen

Bij Volleybalvereniging Tornax kun je volleyballen voor de lol of er fanatiek mee bezig zijn. Wij gaan er van uit dat die twee goed samengaan, met plezier sporten staat bij Tornax daarom hoog in het vaandel. Als je meer informatie zoekt over volleyballen bij Tornax, lees dan ons aanbod even door. We raden echter aan gewoon een keer te komen meetrainen, dit kan namelijk 3 keer gratis! Je kan dan niet alleen kijken of volleybal iets voor jou is, je proeft dan ook gelijk de sportieve en gezellige sfeer.

Geïnteresseerd in volleybal?

Stuur een mailtje via onderstaande knop of neem contact op met iemand van TC. Zij kunnen dan vertellen bij welke trainingsgroep, op welke tijd en welke trainer je welkom bent. Als je eerder hebt gevolleybald willen wij je vragen ook aan te geven hoe lang en op welk niveau je hebt gespeeld en wat voor nu jouw wens is.

STUUR ONS EEN MAIL

Aanmelden

Na de 3x meetrainen meldt je je aan. Via onderstaande link kun je het aanmeldingsformulier downloaden. 

Graag invullen en samen met een pasfoto per mail retourneren aan: Hermien Schoer

AANMELD FORMULIER DOWNLOADEN

Wil je, wanneer je van een andere vereniging komt, de ledenadministratie bij jouw oude vereniging vragen je over te schrijven naar Tornax en je hebt jouw pasje nodig. Eveneens vul je het aanmeldformulier van Tornax is.

Afmelden

Als je de vereniging wilt verlaten, moet je dit schriftelijk of per mail voor einde seizoen (30 juni) melden bij de TC en schriftelijk aan de ledenadministratie. 

AFMELDEN

Contributie

De contributies worden in de algemene vergadering vastgesteld. Voor inschaling geldt als peildatum 1 juli.

Contributie-inning 

* De contributies worden halfjaarlijks in oktober en januari automatisch geïncasseerd.

* Bij afmelding voor 1 januari wordt 2e helft verenigingscontributie niet, de afdracht aan de NEVOBO wel volledig in rekening gebracht.

* Bij afmelding na 1 januari, gedurende 2e seizoenshelft wordt de volledige contributie in rekening gebracht. 

De contributies bedragen per jaar ( Peildatum 1-7-2021):
Senioren€ 154,00
Recreanten€ 136,00
Jeugd (A-B-C)€ 110,00
Mini's€ 87,00
Niet spelende leden€ 17,00

* Bovengenoemde bedragen zijn exclusief de bondscontributie. De bondscontributie wordt jaarlijks door het bondsbestuur vastgesteld en daarna door de penningmeester van de vereniging aan de leden doorberekend. De inning van de bondscontributie geschiedt in februari uitsluitend d.m.v. automatische incasso.