Eindtoernooi maandag 3 juni

Als vereniging willen wij graag het seizoen gezamenlijk afsluiten. Daarom zal er op maandag 3 juni een eindtoernooi worden georganiseerd. Het eindtoernooi is vanaf de C jeugd en hoger. Het toernooi begint om 19:00 uur. Vanaf 18:45 uur is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid een warming-up te doen. Het zou fijn zijn als iedereen op tijd aanwezig is in de sporthal. Zo kunnen we direct om 19:00 uur starten. Afhankelijk van het aantal teams dat gevormd kan worden is het toernooi rond 21:00 uur á 21:30 uur afgelopen.

Samengevat:
- 3 juni
- Locatie: Sporthal 't Rikkenhage
- Vanaf 18:45 uur mogelijkheid tot warming up
- Toernooi van 19:00 uur tot 21:00/21:30 uur (afhankelijk van aantal teams)
- Vanaf C-jeugd

Hopelijk tot dan! 

Met sportieve groet,
De activiteitencommissie (Heren 1)