Tornax 6-2 ook kampioen 2e helft

Afgelopen zaterdag is Tornax CMV niveau 6-2 opnieuw tot kampioen gekroond. Zaterdag 13 april speelden de nr 1 (Tornax) en 2 (BVC - Barchem) tegen elkaar. Hoewel Tornax al kampioen was wilden de spelers natuurlijk graag winnen van BVC om de kroon op het kampioenschap te zetten. De eerste set verliep voor Tornax zeer goed. Met mooi samenspel en vernietigende serves werd de set al snel binnengehaald. De tweede set verliep een stuk moeizamer. Door veel eigen fouten vooral bij de serve nam BVC brutaal een voorsprong. Gelukkig herpakte Tornax zich en werd met vereende krachten ook de tweede set binnengehaald. Ook de derde set werd vervolgens met de nodige moeite binnengehaald. BVC leek de moed te hebben opgegeven en Tornax stoomde naar de winst in de vierde set , waarna het tijd was voor de huldiging en een lekker stuk taart. Op naar volgend seizoen. Dan spelend in de c-klasse!