Spelers teams Sterrenboog Beltrum en Kerst Zwartschool Ruurlo kampioen scholenvolleybal

Op vrijdag 5 januari hebben 20 teams en meer dan 100 leerlingen uit Ruurlo en Beltrum gestreden om het kampioenschap scholenvolleybal 2024 in de sporthal in Ruurlo. Er werd gespeeld in 2 poules van 10 teams uit groep 5/6 en groep 7/8. Tussen de wedstrijden door werd genoten van de ranja en fruit, aangeboden door Plus Stam uit Ruurlo.

Het plezier, enthousiasme en strijdlust was zichtbaar en in de finale wedstrijden waren de teams aan elkaar gewaagd. Bij groep 7/8 won de Sterrenboog uit Beltrum van De Willibrordus groep 8-2 uit Ruurlo en bij groep 5/6 wonnen de Taco’s (Kerst Zwart School) uit Ruurlo van FC Beltrum. Beide teams mochten zich aan het eind van de ochtend de ware kampioen noemen. The Vios Girls (Beltrum) en Knal die Bal (Kerst Zwart School) werden beide 3e.

Alle 6 teams mogen in het voorjaar van 2024 deelnemen aan het Berkelland schoolvolleybal kampioenschap!