Dtch. Digitals nieuwe sponsor heren 1 volleybalvereniging Tornax 

Volleybalvereniging Tornax is er ontzettend trots op dat Dtch. Digitals (business-partner voor bedrijven die online willen groeien) uit Borne zich voor drie jaar aan Tornax wil verbinden. Het heren 1 team van volleybalvereniging Tornax komt uit in de promotieklasse van regio Oost. Luuk Rouwhorst, speler van heren 1 en mede-eigenaar van Dtch. Digitals overhandigde de spelers van zijn team de nieuwe shirts, broeken, inspeelshirts en trainingsjassen. Zaterdag 9 december in de wedstrijd tegen Vios Eefde schitterde het team in het mooie tenue en wist de punten in Ruurlo te houden door een mooie 3-1 overwinning.

Van links naar rechts boven:

Luuk Rouwhorst (mede-eigenaar Dtch.Digitals), Kelvin Bosch, Chiel Bastiaansen, Altwin Wopereis, Nick Wezinkhof, Diede Jelier, Ineke Nijen Es

Onder: Aad Beijk, Ruben Taken, Bas Brokking, Remon Draaijer