Tornax team N 6.2. Winterkampioen

Afgelopen zaterdag mochten de spelers van Tornax N 6.2 zich opmaken voor het kampioensfeest. Na meerdere goede wedstrijden gespeeld te hebben tegen geduchte tegenstanders waren de spelers al kampioen. Echter moest er nog wel een onderlinge wedstrijd tegen Tornax N 6.1 worden gespeeld. Een wedstrijd die beide teams natuurlijk nog even wilden winnen. 

Tornax N 6.2 moest het wegen ziekte met 1 speler minder doen en dat was aan het begin van de wedstrijd zoekende hoe dat gemis op te lossen. Daarnaast had de tegenstander ook een goede serve en gemene plaatsballen. De spelers van N 6.2 lieten zich echter niet klein krijgen en via mooie serves, afgemeten passes, ruime set-ups en mooie aanvallen werd ook deze tegenstander verslagen waarna het kampioenschap kon worden gevierd. Een toespraak van de voorzitter en vertegenwoordiger van de Nevobo werden gevolgd door medailles, kampioensshirts en een heerlijke taart. Op naar de 2e helft.