Tornax Jc1 is net zo als vorig seizoen weer goed van start gegaan!

Afgelopen zaterdag werden zij in Winterswijk verwacht. Wivoc stond voor aanvang van de wedstrijd nog eerste in het klassement, dus hoopten het team dat ze Wivoc konden verslaan en weer bovenaan het klassement te staan. De eerste set was erg spannend. Er werd goed geblokt. Wel was het lastig om achter de blok te zitten. Tornax won de set uiteindelijk met 24-26. De tweede set ging weer gelijk op. Dankzij de mooie opslagen en smashes heeft Tornax deze set ook weer gewonnen met 22-25. De derde set begon wat moeizaam met wat slordige foutjes. Toen het team de rust weer had gevonden pakten ze het weer goed op en wonnen de set met 23-25. Wivoc begon de 4e en laatste set goed. Het lukte Tornax dit keer niet deze set binnen te hengelen. Wivoc won deze set dan ook met 25-14. Tornax heeft de koppositie overgenomen en kijkt met een goed gevoel terug op deze wedstrijd!