Tornax JC1 uit tegen Time out JC1

De verwachting van het team was dat deze wedstrijd gewonnen zou worden, omdat het team uit Diepenheim laatste stond in het klassement. De wedstrijd werd aangevangen onder luide aanmoediging van het publiek op de tribune, want ondanks dat het een uit wedstrijd was, waren er veel ouders aanwezig.
Het team begon de 1e set wat rommelig, maar won deze uiteindelijk overtuigend met 11-25. In de 2e set liet Time out zich niet uit het veld slaan, maar ondanks dat won Tornax met 18-25. De 3e set begon goed. Het team wist te scoren met een paar prachtige rally's en een aantal teamleden wist met een strakke service (ace) een paar mooie punten binnen te halen. Hiermee bleef Tornax druk uitoefenen en sloot deze set af met 10-25. De 4e set bleek de fut er een beetje uit. Mede door het niet fluiten van de scheidsrechter voor de vele net en voetfouten, ontstond er bij de coach en teamleden frustratie. Dit kwam het spel niet ten goede. Net voor de laatste service van Tornax, werd er door de tegenpartij nog een time out ingelast, maar dit mocht niet meer baten. Tornax won deze set ternauwernood met 23-25. Met deze overwinning behoudt Tornax JC1 zijn koppositie in het klassement!