VACATURE (BETAALD)

Vacature voor: organisator en coördinator volleybal activiteiten Berkelland professional Volleybal Superclub Berkelland (6-8 uur per week voor 2 jaar)

Wij, de Berkellandse volleybalverenigingen zijn op zoek naar een professional die voor 2 jaar aan de slag gaat met de volgende thema’s:

  • Coördinatie en/of uitvoering op het gebied van brede ledenwerving, met name gericht op jeugd;
  • Adviseren vrijwilligersbeleid bij de clubs;
  • Coördinatie incidentele activiteiten per vereniging; en
  • Opzetten van een Sportspeeltuin en ander volleybalaanbod voor doelgroepen.

Wat wordt je rol als professional bij Volleybal Superclub Berkelland?

Volleybal is een super leuke teamsport dat door jong en oud in verschillende vormen wordt gespeeld. Jouw rol is om de gemeenschap te enthousiasmeren om hieraan deel te nemen. Je coördineert (en organiseert) (volleybal)activiteiten in de Gemeente Berkelland om de volleybalsport te promoten (clinics bij scholen, scholenvolleybaltoernooi, instuif, etc.). Daarnaast zorg je voor het opzetten van nieuw volleybalaanbod voor nieuwe doelgroepen zoals de Sportspeeltuin.

Dit doe je uiteraard niet alleen! Binnen de verenigingen zijn er diverse commissies die hier verantwoordelijk voor zijn, maar jij wordt hun inspirator en initiatiefnemer. Als organisatietalent zet je nieuwe initiatieven op en deel je jouw kennis en ervaring met de verenigingen en andere volleybalclubs uit de regio volgens het Superclub concept van de Nevobo.

Wat zoeken wij in jou?

  • Een zelfstandige, creatieve organisator en initiatiefnemer;
  • Een bouwer van activiteiten en dit kan verbinden met de verenigingen; en
  • Een teamplayer die de vrijwilligers van verenigingen wil helpen en begeleiden.

Heb je daarnaast affiniteit met volleybal? Ben je flexibel inzetbaar - in de basis 6-8 uur per week -, bereid om af en toe in avonden en weekenden te werken en heb je vervoer tot je beschikking? Dan zoeken wij jou.

Arbeidsovereenkomst en meer informatie?

Als professional kom je in dienst van Sport ID. Salaris zit in schaal 7 van de CAO Sport. Het betreft een contract voor 2 jaar. Heb je interesse of wil je meer informatie, mail Rutger Nienhuis, Nevobo, rutger.nienhuis@nevobo.nl.

De Superclub Berkelland is een gezamenlijk initiatief van 6 volleybalverenigingen uit Berkelland. Dat zijn: Kerkemeijer Gemini Borculo, Tornax Ruurlo, Elite/Dynamo Neede, Boemerang Eibergen, Vios Beltrum en Rivo Rietmolen. Vanwege overeenkomstige uitdagingen bij deze verenigingen hebben ze de handen ineen geslagen om op thema’s samen te werken. De verenigingen willen vele inwoners van Berkelland met volleybal laten kennis maken, het aanbod uitbreiden en de kwaliteit van het aanbod verhogen. Er is al een professional aangesteld om het trainerskorps en coaches te begeleiden bij deze ambitie.