Tornax Jongens C1 kampioen!

Menig vereniging zou willen dat ze jongens in de C-jeugd hadden…. Tornax heeft 5 jongens, die samen met 4 enthousiaste meiden een team vormen en zaterdag jl kampioen werden.

Jongens C speelde afgelopen week thuis de wedstrijd om het kampioenschap tegen Vollverijs uit Terborg. De tribune zat vol familie en vrienden om het team aan te moedigen. De eerste set ging gelijk op, maar de laatste bal viel helaas verkeerd: de set werd verloren met 25-27. In de 2set sloeg de spanning toe bij de spelers en hierdoor kwamen ze niet in het spel; ze verloren deze set met 17-25. Nadat coach Martin de spelers een pep-talk had gegeven, kwam de rust in het team en wisten ze de volgende 3 sets overtuigend te winnen met 25-14, 25-20 en 15-10. 

Hiermee is het team van trainers Hans en Diede Jelier de ongeslagen kampioen voor de eerste helft van dit seizoen geworden, en dat was reden voor een feestje!