Heren 1 pakt punt tegen Avior

Gisteren speelde Tornax Heren 1 thuis tegen Avior uit Deventer. Altwin kon er deze wedstrijd niet bij zijn, maar met mini van de week Lars erbij, had Tornax de vervanging in huis 😀

De eerste set begon rommelig. Tornax keek al snel tegen een forse achterstand aan. Avior legde veel druk in de serve, waar Tornax geen antwoord op had. Door enkele positiewisselingen was het tevens voor het team even zoeken. Halverwege de set werd het spel veel beter. Met veel druk vanuit de serve en aanval vanuit Tornax, werd de stand gelijk getrokken. Door een eindsprint werd de eerste set gewonnen met 25-22 💪

De drie sets daarna waren geen schim meer van de eerste set. Veel persoonlijke fouten, waaronder veel pass- en servefouten, zorgden ervoor dat Tornax er niet aan te pas kwam. Met overduidelijke uitslagen verloor Tornax de wedstrijd: 14-25, 17-25 en 14-25. Een wedstrijd om snel te vergeten 😫

Volgende week zaterdag speelt Tornax Heren 1 om 16:30 uur in Westervoort!