Tornax Dames 1 – Kerkemeijer Gemeni Dames 2

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Kerkemeijer Gemeni Dames 2 op het programma. Vol goede moet startte wij om 16:00 de eerste set. We begonnen de set sterk, gedurende de set ging het gelijk op. Wel was de winst van de eerste set voor ons met 25-23!💪🏼

Met de winst van de eerste set startte we enthousiast de tweede set. We begonnen de set sterk en hielden dit vol We scoorden mooie punten waarmee we de set uiteindelijk met 25-16 hebben gewonnen💥.

In de derde set hadden we veel ups en downs in ons spel. We scoorden mooie punten, maar maakten ook veel fouten. We bleven vechten, maar uiteindelijk hebben we de set net verloren met 28-30.

Na de tegenvaller van de derde set begonnen we de vierde set niet goed. We kamen op een achterstand van 2-9, maar we bleven vechten en kwamen terug op 12-12. Helaas konden we deze stijgende lijn niet doorpakken en hebben we de set verloren met 18-25. We baalden flink, maar we moesten door naar de vijfde set. Ook hier hebben we ons best gedaan, maar was dit helaas niet genoeg. We verloren de set met 15-11.

Helaas hebben we de wedstrijd dus met 3-2 verloren😕.Jammer, maar niet getreurd want we hebben aankomende donderdag al weer een nieuwe kans tegen BVC 73 Dames 1 in ‘t Onderschoer in Barchem om 21:00 🏐💥.