VCV topklimaat volleybal DS2 – Tornax DS1

Om 11:30 uur vertrokken we vanaf de sporthal richting Varsseveld­čÜŚ. Bij aankomst hebben we even een drankje gedaan en de wedstrijd voorbespreking gedaan. Om 12:30 uur zijn we begonnen met warmlopen en om 13:00 uur klonk het eerste fluit signaal­čĆÉ. We begonnen sterk en gingen gelijk op met VCV, alleen hebben we dit niet gedaan tot het einde van de set en maakte we zelf te veel fouten. De set ging verloren aan VCV (25-20). De 2de set praten we liever niet meer over, we kwamen niet lekker in ons spel en de pass kwam niet goed aan. De stand is zeer dramatisch en gaan we dus niet benoemen­čÖł. De 3de set begonnen we met een goede service reeks en stonden we 5-0 voor­č嬭čĆ╝. We hebben dit doorgetrokken naar het einde van de set, met hier en daar wat slordigheid foutjes. Deze wonnen we uit eindelijk (22-25). De 4de set begonnen we slecht. We konden de pass niet lekker brengen en keken tegen een achterstand aan. De gehele set bleven we naar deze achterstand aankijken en deze verloren we dus ook (25-19)­čś×.
Helaas hebben we dus 3-1 verloren­čśó. Het was niet onze wedstrijd, dus we vergeten hem snel.
Volgende week zaterdag spelen wij om 15:00 uur tegen Grol DS1 en hopen we de punten mee te nemen naar Ruurlo.