Tornax H1 pakt punt in Winterswijk!

De mannen van Tornax hebben in Winterswijk vandaag een punt gepakt tegen Wivoc Heren 1. Gedurende de gehele wedstrijd waren de teams flink aan elkaar gewaagd. In de eerste set was Tornax nog zoekende met het positioneren van de blokkering en verdediging. Gedurende de wedstrijd kwam dit beter op de rit. Nipt ging de set verloren met 25-23. In de tweede set stond Tornax verdedigend en blokkerend beter. Toch ging ook deze set nipt verloren met 25-23. In de derde set ging het aan het begin gelijk op. Tegen het einde van de set zorgden enkele persoonlijke fouten voor een achterstand. Ondanks een 24-21 achterstand, bleven de mannen erin geloven. Knap werd de derde set winnend afgesloten met 24-26! 🏆 Lange tijd leek het erop dat Tornax er een vijfsetter van zou maken, maar aan het einde van de vierde set kwamen de heren er niet meer uit: 25-21. Al met al een wedstrijd waarin de groei van het team wederom zichtbaar is en Tornax dichtbij was 😀 Volgende week zaterdag speelt Tornax om 16:00 uur thuis tegen WIK Steenderen!