Tornax Heren 1 pakt tweede winst van het seizoen

Tornax heeft gisteren de tweede winst van het seizoen geboekt tegen WIK Heren 1 uit Steenderen 🏐 Voor de wedstrijd kreeg het team van coach Dick van Slooten de opdracht mee om veel plezier te maken en de lijn van de afgelopen weken door te zetten ✌️ Tornax begon niet goed aan de wedstrijd. WIK sloeg al snel een gat van 6 punten. Na een time-out en coaching vanuit de kant, kwamen de mannen beter in het spel. Rond de 18 punten had Tornax het gat gedicht. Verdiend en met veel vechtlust werd de 1e set gewonnen met 25-21. Voor het begin van de tweede set werd er gecoacht op een betere veldbezetting. Vooral met de korte ballen wist WIK te scoren. Tornax begon beter aan de tweede set en liet WIK niet weglopen. Het team sloeg een klein gat en dat was voldoende. Tornax kwam geen moment in de problemen: 25-21. De derde set liet een zelfde beeld zien als de tweede set. Tornax kwam geen moment in de problemen: 25-20. De vierde set liet een heel ander beeld zien. Vanaf de eerste punten liepen de mannen achter de feiten aan. WIK trok een flink gat. Dat wist Tornax niet meer in te lopen: 18-25. Met een 3-1 winst en 4 punten kunnen de mannen terug kijken op een geweldig resultaat 🎉 Door deze overwinning verstevigt Tornax zijn positie in de middenmoot van de competitie. Aankomende zaterdag speelt Tornax Heren 1 opnieuw thuis. Dan wordt er om 16:00 uur gespeeld tegen Avior uit Deventer