In memoriam

Woorden schieten tekort. Met grote verslagenheid hebben we gehoord dat op zaterdagavond 20 augustus Marcel Giesen is overleden. Marcel is slechts 51 jaar geworden.

Marcel, een verenigingsman in hart en nieren stond altijd voor iedereen klaar. Naast spelend lid van het Mix recreantenteam was hij bestuurslid en voorzitter van de Technische commissie. Daarnaast was hij als vader van zijn kinderen en onze spelende leden Lynn en Femke geregeld coach van hun teams.

Wij kunnen met alleen maar dankbaarheid terugkijken op zijn enthousiasme, sociale hart en enorme betrokkenheid voor Tornax.

Het leven moest gevierd worden en dat deed hij volop. Op 15 april jl. heeft hij met Corry nog een mooi feest gegeven ter ere van hun 25 jarig huwelijk. Genieten was zijn motto en hij zat nog vol met plannen.

Wij wensen Corry, Jelle, Lynn en Femke heel veel sterkte om dit grote verlies te dragen. Marcel, wat gaan wij jou missen!

Bestuur Tornax

Rouwkaart