Sportspeeltuin Ruurlo: groot succes

Daar kwamen ze aangelopen hand in hand, grote zus van 5 met kleine zus van 3. Samen sporten in de sportspeeltuin in de sporthal te Ruurlo. Zij waren niet de enigen, maar liefst 32 peuters, kleuters en kinderen tot en met 8 jaar werden welkom geheten. Voor de 1e dag een groot succes!

Een uur lang klimmen, kopje duikelen, hinkelen, balletje trappen of gooien, maar ook echt volleybal, handbal, voetbal of badminton. “Net als in een speeltuin kiezen de kinderen zelf wat ze willen doen. Het plezier spatte er af en rode gezichtjes als resultaat”, aldus de twee trainers Maik van der Toorn en Henri Geerdink. 

De sportspeeltuin is iedere dinsdag van 15.45 tot 16.45 uur en vindt plaats in de Sporthal Rikkenhage te Ruurlo of bij mooi weer op de velden van VV Ruurlo. Aanmelden kan via e-mail: info@tornax.nl of via de website www.SjorsSportief.nl van Sportfederatie Berkelland.

Heel Ruurlo Beweegt: de sportspeeltuin voor kinderen van 3 t/8 jaar

De Handbal-, Volleybal-, Badminton-, Turnvereniging, Dynamic Tennis, VV Ruurlo, boogschietvereniging de Gouden treffer, sportfederatie Berkelland en Kinderdagverblijf Avonturijn hebben de handen ineen geslagen om Heel Ruurlo aan het bewegen te krijgen.