De Sportspeeltuin gaat van start

 Op dinsdagmiddagen 15 en 22 februari en 1 maart kunnen alle peuters vanaf 3 jaar en basisschoolleerlingen tot en met 8 jaar gratis deelnemen aan een sportieve instuif in de sporthal in Ruurlo. In een speciaal ingerichte sportspeeltuin kunnen jongens en meisjes zich uitleven met allerlei sport- en spelmateriaal. Voor de eerste drie keer is deelname gratis.

De kinderen gaan spelend aan de slag om hun motoriek, coördinatie en balvaardigheid te verbeteren. Net als in een speeltuin kiezen de kinderen zelf waarmee ze willen spelen en gaan van de ene spelvorm naar de andere”, aldus de twee trainers Maik van der Toorn en Henri Geerdink.

De bijeenkomsten duren van 15.45 tot 16.45 uur en vinden plaats in de Sporthal Rikkenhage te Ruurlo of bij mooi weer op de velden van VV Ruurlo. Hopelijk vinden de jonge sporters het zo leuk dat ze daarna wekelijks blijven komen. Na drie keer gratis meedoen, bedraagt de contributie € 35,00 per kwartaal. De sportfederatie is contactpersoon voor een tweetal financiële regelingen om inwoners met een minimum inkomen te helpen, zodat de kinderen mee kunnen doen. 

Aanmelden kan via e-mail: info@tornax.nl of via de website www.SjorsSportief.nl van Sportfederatie Berkelland.