RABO Clubsupport

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2021 gaat van start! En je kunt ook dit jaar weer stemmen op Tornax. Hieronder lees je hoe je je stem kunt uitbrengen. Nodig ook vrienden en bekenden uit om op ons te stemmen. Des te meer stemmen, des te hoger het bedrag dat Tornax ontvangt.

Stemmen
Leden van Noord- en Oost-Achterhoek brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 4 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Nog even goed te weten: 
Net als vorig jaar kunnen Rabo-leden, vanaf 12 jaar, stemmen op hun favoriete club. En let op: lid is iets anders dan klant. Een klant kan in de Rabo App zelf lid worden en daarna meteen stemmen. Leden die niet online bankieren, krijgen een mail of brief met hun stemcode en kunnen via een speciale stemsite stemmen. Voor vragen m.b.t. stemmen kan je bellen naar telefoonnummer (088) 722 66 00.