NEVOBO nieuws verplaatsen/afmelden wedstrijden

Op het moment dat je een verzoek wilt doen om een wedstrijd te verplaatsen, dan kan dat via het wedstrijdsecretariaat op nevobo.nl gedaan worden. Dit verzoek komt dan bij de tegenpartij binnen, die het verzoek kan accepteren, afwijzen of een tegenvoorstel doen. op het moment dat een verzoek wordt afgezegen blijft de wedstrijddatum ongewijzigd en zal de wedstrijd gespeeld moeten worden. 

Als de wedstrijd niet voor de oorspronkelijke datum kan worden gespeeld en een team toch te weinig spelers heeft (vanwege ziekte of blessures) dan moet de wedstrijd toch worden gespeeld.

Indien de tegenpartij geen alternatieve datum heeft en je wilt niet spelen dan wordt dit als een afmelding gezien. Dit heeft consequenties zoals vermeld in artikel 3.1.11.5 van het wedstrijdreglement: puntenmindering en boetes.

Lees hier meer.