Nieuwsbrief maart 2020

Woensdag heeft de Nevobo besloten dat de gehele competitie per direct wordt gestopt. Wat dit voor alle teams voor volgend jaar betekent is nog niet duidelijk. Regio Oost heeft vandaag al een aanvullende mail gestuurd en we zullen jullie zsm informeren indien hier meer nieuws over is. Zie voor het gehele bericht de link onderaan bij het bericht van Nevobo. Helaas een teleurstellend bericht naast ons eerdere besluit dat de feestweek verplaatst moest worden en de ALV naar oktober wordt verplaatst.

Hopelijk mogen we ergens in april weer gaan ballen, want het spelletje is te leuk om zo abrupt te laten stoppen. Na informatie vanuit de overheid zullen we met een klein comité gaan overleggen of we langer blijven trainen en wat we gaan doen met het beachen.
De TC gaat met trainers en aanvoerders de nieuwe teamindelingen voor volgend seizoen bespreken en via app/mail bekend maken.

Daarnaast hebben we besloten om onze feestweek te verplaatsen naar 21 en 28 november 2020. Eén activiteit is nog wel doorgegaan. Halina, Femke en Liz zijn ballenmeisjes geweest bij Orion in Doetinchem.

Als laatste willen wij jullie vragen de lokale ondernemers die als adverteerder of sponsor belangrijk voor ons zijn, een hart onder de riem te steken door zoveel als mogelijk lokaal te kopen. Er zijn zelfs Ruurlose ondernemers die hun koopwaar aan jouw huis willen afleveren.

Wij wensen jullie alle goeds en hopen dat jullie in goede gezondheid blijven.

Namens het bestuur van Tornax,
Ineke Nijen Es, voorzitter