Nieuwsbrief Tornax oktober 2020

Kort maar krachtig en rommelig … op 14 oktober hadden sommige teams net 1 wedstrijd, terwijl anderen er al 4 hadden gespeeld. De mailtjes met regels per sporthal, afzeggingen, wijzigingen waren meer regel dan uitzondering. Maar bovenal jammer voor de senioren dat we weer even stil leggen.
Wat dit alles gaat betekenen voor de rest van het seizoen, de competitie, wij hebben nog geen idee. Wel mag je van ons verwachten dat we jullie z.s.m. informeren bij nieuwe informatie en mee willen denken met teams, trainers in wat nog wel mogelijk is.

Het bestuur

Onderwerpen in de nieuwsbrief:
• Dick Marsman en Annemarie Heezen geslaagd voor 2e scheidsrechter
• ALV verzet naar maart 2021, contributie-inning
• Jubileum verzet naar 20 en 27 maart 2021
• Acties: Grote Club actie en Rabo clubsupport
• Afscheid Nienke en Martje van de CMV
• Wervingsactie nieuwe leden