๐—ง๐—ผ๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐˜… ๐—๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—• ๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ถ๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฎ๐—ฒ ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ

Overtuigende 4-0 zege op Mintonette uit Holten

Het combinatieteam jongens B van volleybalverenigingTornax is zaterdag 9 december kampioen geworden van de 2e klasse. Door met 4-0 van Mintonette te winnen, de nummer 2 in de competitie, werd de voorsprong voldoende groot om al voor de laatste wedstrijd het kampioenschap te vieren. Met maar weinig verloren sets tijdens alle wedstrijden toonden zij ook zaterdag jl aan waarom zij de terechte kampioen zijn.

Vanaf de eerste set namen de jongens en meiden van Tornax het initiatief in de wedstrijd. Met goede opslagen wisten zij Mintonette onder druk te zetten en door de goede passes kon de set-upper de aanvallers op mid, buiten en zelfs 3-meter goed vinden. Het team is ten opzichte van vorig jaar al weer erg gegroeid door stevige trainingen en goede inzet. Zaterdag resulteerde dit een klinkende overwinning met de set-standen 25-14, 25-21, 25-13 en 25-14 en het kampioenschap. In de 2e helft van de competitie mag het team uitkomen in de 1e klasse van district Oost.