Tornax niveau 6-2 kampioen!

Vandaag was het dan zover: Tornax niveau 6-2 kon het kampioenschap niet meer ontgaan. Tegenstander Avanti kon nog een gelijk puntenaantal behalen, maar geen kampioen worden. 

Mieke, Nine, Brent en Lars hadden zich ten doel gesteld er voor te zorgen dat Avanti niet gelijk zou komen. Tornax startte de wedstrijd goed, met winst in de 1e set. Maar de jongens van Avanti gaven zich niet zomaar gewonnen en haalden de 2e set binnen. Met fantastische acties in de 3e set van Tornax werd het 2-1. Zouden ze dan de wedstrijd ook nog gaan winnen? Avanti dacht hier anders over en gaf extra gas waardoor zij de 4e set wonnen, met als gevolg een 5e set. Een werd een echte kampioenswedstrijd! Helaas won Avanti de 5e set en ging er met de winst vandoor. 

Tornax kon echter het kampioenschap gaan vieren met medailles van de NEVOBO, bloemen, snoep en drinken van Tornax, kampioenshirtjes en gebak van de ouders en een chocoladepaashaas van Avanti.