Tornax Jongens C1 kampioen!

Zaterdag 1 april jl werden Jongens C1 voorafgaand aan de wedstrijd al door het team van Mintonette (Holten) gefeliciteerd met het kampioenschap. Een week daarvoor had Mintonette (nr 2 in de competitie) waardevolle punten laten liggen, waardoor het Jongens C1 team van Tornax zonder te spelen en op papier inmiddels kampioen was. In een spannende en mooie wedstrijd lieten Milan Oudejans, Simon Timmermans, Sophie Jacobs, Kealyn Regelink, Iris Schotsman, Teije van Laarhoven, Rens Ligterink, Tristan Leunk en Vera Tessemaker zien waarom ze terecht kampioen zijn geworden. Mooie opslagen werden afgewisseld met goede rally’s en werden beloond met applaus van het toegestroomde publiek. 

Uiteindelijk tekende het team van trainers Hans en Diede Jelier voor een 3-1 overwinning en barstte het feestgedruis los.