Tornax Heren 1 door in beker!

Afgelopen maandag speelde Tornax Heren 1 uit in Hengelo Gelderland voor de eerste ronde van de beker 🏆 DVO speelt in de top van de eerste klasse, waardoor de mannen van Tornax wisten dat ze aan de bak konden. Dit werd direct in de eerste set duidelijk. Tornax speelde erg rommelig. De passing lag niet goed en ook blokkerend stond het niet zoals het zou moeten staan. Lang leek het erop dat de mannen zouden verliezen, echter werd er een fantastische eindsprint ingezet 🏃 Bij een stand van 24-21 leek Tornax wakker te worden. Na een aantal spannende punten werd de set knap binnengehaald: 24-26. In de tweede set kreeg Tornax meer grip op het spel. De blokkering stond beter, waardoor DVO er minder aan te pas kwam. Ook aanvallend hadden de mannen het betere van het spel. Tornax kwam deze set geen moment in de problemen. Met 13-25 werd de set binnengehaald👏 In de derde set werd er niet goed gestart. De hele set liep het team achter de feiten aan. Verdiend ging de set verloren met 25-21. In de vierde set werd direct vanuit een ander vaatje getapt. De mannen sloegen een gat van 6 punten 😀 Ondanks enkele discutabele beslissingen van de scheidsrechter, liet Tornax zich niet van de wijs brengen. Met 21-25 werd de 4e set gewonnen. Daarmee zijn de mannen een ronde verder in de beker! 🎉 Aanstaande zaterdag speelt Tornax Heren 1 om 16:00 uur thuis tegen Volleybalvereniging VIOS-Eefde! #volleybal #doorinbeker