Tornax Heren 1 werkt succesvol driekamp af

Afgelopen zaterdag werkte Heren 1 in eigen huis een driekamp af. WIK uit Steenderen en BVC uit Barchem waren de tegenstanders. De mannen trapten af tegen WIK. Naar aanleiding van de oefenwedstrijd afgelopen woensdag tegen VIOS, kreeg het team van trainer Dick twee doelstellingen mee. De pass bij positie 2/3 brengen en de set-up niet te dicht bij de antenne brengen, zodat de buitenaanvallers de mogelijkheid hebben om naast diagonaal, ook rechtdoor te kunnen slaan. In tegenstelling tot afgelopen woensdag, werd er veel verzorgder gespeeld. Wellicht kwam het door betere passing, maar mooie aanvallen volgden elkaar op. Hoewel de sets nipt verloren werden, kwamen de heren goed mee met WIK. Een van de sets werd zelfs met 23-25 net verloren. Halverwege de middag kregen de mannen nog een extra opdracht mee, de service richting de achterlijn brengen. Dit resulteerde erin dat de tegenstanders passend moeilijker weg kwamen. Ook tegen BVC wist Tornax aardig weerstand te bieden. Hoewel er niet gewonnen werd, liet het team zien over veel potentie te beschikken. Richting het einde sloeg de vermoeidheid toe en werd het spel wisselvalliger. Al met al een leerzame middag, waarin mooie stappen gezet zijn. Er is nog voldoende om aan te werken, maar het is mooi om te zien welke progressie er ten opzichte van afgelopen woensdag en ook tijdens het driekamp te zien is.