Volleybal Trainers gezocht

Wat leuk dat je hier bent, we horen graag van je !

Tornax is een volleybal vereniging  waar we volleyballen voor de lol combineren met er fanatiek mee bezig zijn. Omdat deze twee goed samengaan staat met plezier sporten op nummer 1 bij Tornax. Tegenwoordig is Tornax een vereniging met een kleine 200 leden en biedt volleybal aan inwoners van Ruurlo en omgeving, voor alle leeftijden en elk niveau. Zowel competitief als recreatief zijn er verschillende groepen die volleyballen.

We zijn op zoek naar trainer(s) voor Dames 1 en 2, twee jonge teams waarvan het eerste team uitkomt in de 1e klasse. Het afgelopen seizoen was er een goede start gemaakt voordat we door lockdown niet meer konden volleyballen. Van een trainer verwachten we dat hij of zij een passie heeft voor de sport maar ook affiniteit heeft met de ontwikkeling van deze jonge meidengroep. 

Naast dat we op zoek zijn naar een trainer voor deze meiden zijn we op zoek naar trainers voor de jeugd die graag met onze jonge leden op een spelenderwijs met volleybal bezig wil zijn. Er zijn ervaren leden die je met plezier helpen; je staat er dus niet alleen voor. 

Wij zijn bereid om met je mee te denken qua kosten en vergoeding als er een klik is op het speltechnische vlak. Wil je meer weten over deze functies binnen onze vereniging dan willen we je vragen om contact met onze tc op te nemen. Dit mag per mail tc@tornax.nl maar je mag ook Marcel Giessen (Hoofd TC) bellen op 06-23638269.

We vinden het leuk om wat van je te horen!