Wethouder legt wederom het resultaat van een onafhankelijk onderzoek naast zich neer

De verenigingen hebben de gemeenteraad van Berkelland woensdag deze brief gestuurd waarin ze aangeven dat de deelonderzoeken en conclusies die het onderzoeksbureau met de projectgroep, zijn herschreven op verzoek van de gemeente.

De verenigingen hebben een WOB verzoek bij de gemeente ingediend. Wij willen nu wel eens weten waarom de wethouder de afgesproken spelregels naast zich neerlegt. Wij noemen dit in de sport ‘vals spelen’. Welk eigen belang is groter dan het belang van sporters en basisschoolleerlingen.

Daarnaast dringen we bij de Raad aan op snelheid van nieuwbouw omdat er afgelopen weekend wederom grote lekkages van het dak waren, middenin de hal. Wedstrijden van de Handbal zijn gestaakt en afgelast.

Lees hier de reactie verenigingen en SFB op locatieonderzoek sporthal Ruurlo 24 januari 2022.