Aangescherpt protocol voor Nevobo competitie wedstrijden per 28 september

Iets waar we met z’n allen ontzetten naar uitkeken. Maar hoe zorgen we er dan voor dat we ondanks de geldende richtlijnen van 1,5 meter afstand op verantwoorde wijze blijven volleyballen. We weten dat het lastig is om onze gewoontes van yellen, high-fiven, “nog 1, 2, 3” roepen en aanmoedigen naast ons neer te leggen maar toch verzoeken wij jullie je hieraan te houden. Het is aan ons allen om onderstaand protocol te handhaven zodat we ook de komende maanden kunnen blijven spelen.Wij wensen jullie een fijne wedstrijd!  

Protocol voor Nevobo competitie wedstrijden

 • Kom zo laat mogelijk voor aanvang in sportkleding naar de hal.
 • Vul voorafgaand aan de wedstrijd, thuis alvast het DWF in.
 • In de gang bij de kleedkamers kan je de schoenen (eventueel kniebeschermers) aan doen en op aanwijzen van de coronocoordinator op de tribune wachten tot het veld beschikbaar is. Neem de kleding in de tas mee de hal in.
 • Kleedkamer gebruik voorafgaand aan de wedstrijd is niet mogelijk.
 • Tijdens de wedstrijd:
  • Schreeuwen, high-fives, yellen en handen schudden is niet toegestaan.
  • Het bescheiden vieren van een punt en applaudisseren is toegestaan.
 • Na afloop van de wedstrijd krijgt het team een kleedkamer aangewezen om te douchen (op de deuren van de kleedkamers hangt de indeling). De gasten mogen eerste douchen, de thuisploeg wacht op de tribune en mag daarna douchen.
 • De kantine is gesloten.
 • De tribune is allen open voor chauffeurs van jeugdteams. Zij worden op dat moment als begeleider aangemerkt, registratie bij de ingang is verplicht.
 • Meer informatie is te vinden op de website van Tornax www.tornax.nl

En daarnaast zijn de algemene RIVM richtlijnen en aanvullende Nevobo adviezen van toepassing. https://www.nevobo.nl/cms/download/6893/Protocol%20indoor%20volleybal.pdf